Bli kontor og administrasjonsarbeider hos Framo

Lærling - kontor og administrasjonsfaget

Kontor- og administrasjonsarbeidere får et bredt innblikk i arbeidsrutiner og verktøy som benyttes i bedriften. Som lærling vil du få opplæring i bruk av våre kontor-, økonomi og dokumenthåndteringssystemer.

I løpet av læretiden vil du være innom mange ulike avdelinger og få god kjennskap til samhandlingen innad i bedriften. Du vil også se de ulike oppgavene fra ulike sider.

På vår planleggingsavdeling vil du lære om prosjektplaner, vurdere ledetider, oppfølging av ordrer, og rapportere fremdrift. Du vil lære vårt ERP-system, forstå behov og igangsettelse av produksjon av deler. Du vil få forståelse for prosjektkrav og interne krav til produktet, samt krav til dokumentasjon.

På våre dokumentasjonsavdelinger vil du motta og sortere underlag fra våre produksjons- og monteringsavdelinger.  Du vil lære om dokumenthåndtering/forsendelse av dokumenter mot våre underleverandører, samt våre kunder. Du vil lære komplett dokumentering av ordrer.

På vår økonomiavdeling vil du lære om prosjektkalkyle, lagerhold, varer i arbeid, regnskap, kontering og kontroll av fakturaer, timeføring og bilag, samt fakturering og rapportering.

Som lærling i Framo får du både opplæring og veiledning i faget, og lærlingelønn fram til fagbrev.

Du får også din egen opplæringsansvarlig som følger deg gjennom læretiden. Ved bedriften har vi et godt kollegialt miljø og et godt og inkluderende lærlingemiljø. 

Les mer her om rettigheter og tilbud som lærlinger har i Framo.

  • Utdanningstype: Læretid med praksis og lønn på Framo-lokasjonen du er ansatt på. Etter endt opplæring gjennomføres fagprøve. Når den er bestått denne, får du fagbrev.
  • Varighet: 1,5 års læretid
  • Søknadsfrist: 1. mars

 

 

Søke læreplass i Framo

Frist for å søke lærlingplass er 1. mars hvert år. Ledige stillinger annonseres på vår hjemmeside under "vacant positions".

Søk nå

LÆRLINGANSVARLIG FLATØY

Jarle Monstad

Phone: 55 99 95 24

E-mail: jamo@framo.no