Framo betyr kvalitet og oppfølging

Framo AS er en pumpeprodusent med base på Vestlandet. Hovedkontor er på Askøy, og bedriften har tre fabrikker og et stort serviceverksted i Vestland fylke.

Gjennom mer enn 80 år har skip og offshoreplattformer vært hovedmarked for Framos pumpeteknologi. Det disse bransjene har felles, er ekstreme krav til ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Disse kravene tar Framo med inn i oppdrettsnæringen.

Framo har utviklet, installert, betjent og vedlikeholdt pumpesystemer på flere tusen tankskip og olje- og gassinstallasjoner gjennom mange tiår. Framo Services tilbyr et solid serviceapparat med servicepersonell som rykker ut straks du trenger det.

I vår egen opplæringsavdeling lærer kundene optimal bruk av pumpene. Framo har også etablert omfattende systemer og rutiner for digital styring og fjernovervåking. Dette gir deg som er oppdretter maksimal oppetid og trygghet for at verdiene dine blir ivaretatt.

Produserer lokalt - leverer globalt

Framo er verdensledende på vårt felt og vårt mål er å produsere lokalt for det internasjonale markedet på våre fabrikker på Fusa, Flatøy og Holsnøy.

Selskapet er i dag en verdensomspennende organisasjon med utekontor i hele åtte ulike land på tre forskjellige kontinenter.

I Framosystemet er vi totalt 1300 medarbeidere. Rundt 1100 arbeider på en av våre fire norske lokasjoner, mens det er totalt rundt 200 ansatte i Nederland, USA, Singapore, Japan, Korea, Kina, Dubai og Brasil.
Framo er en del av Alfa Laval-konsernet og Bergen er hovedkontor for marine pumpesystemer. Alle Framoprodukter blir solgt og vedlikeholdt av Framo AS.

Kontakt oss

Framo AS

P.O. Box 23 Florvågvegen 39, NO-5329 FLORVÅG Norway

Phone: + 47 55 99 90 00

E-mail: marine@framo.no

Terje Ljones

Director Aquaculture

Phone: +47 92 84 61 67

E-mail: tlj@framo.no

Tommy Næss

Project Manager - Business Developer

Phone: +47 47 08 62 78

E-mail: tomn@framo.no

Trond Helge Hansen

Business Developer

Phone: +47 90 82 18 08

E-mail: trha@framo.no

Stay updated

Contact form

Contact us for more information

Cargo pumping systems

Oil and gas pumping systems

Offshore wind

Service

Aquaculture

Thank you for contacting us

We will get back to you as soon as possible